webinar eHRM

Rechtsgeldig digitaal ondertekenen van HR processen

Op dinsdag 3 november 2015 van 12.45 uur – 13.15 uur vond het webinar ‘eHRM in optima forma’ plaats. Het ging over het rechtsgeldig digitaal ondertekenen van HR processen. Na deze 30 minuten weet u wat er kan, mag en moet vanuit wetgeving en de Belastingdienst. Tevens krijgt u een plan van aanpak aangereikt en een demo van hoe digitale ondertekening van een HR proces werkt.

De digitalisering van HR door IntraData en VROOM

Simon Kornblum (IntraData) legt uit waaraan de digitale handtekening moet voldoen en laat in een demo zien hoe het proces en de communicatie tussen werkgever en werknemer gaat.
Wesley van der Blom (Vroom Consultancy) presenteert een overzicht van oplossingen en deelt een plan van aanpak voor de implementatie. Hierin wordt duidelijk hoe u deze innovatieve manier van werken kunt implementeren en hoe u uw managers en medewerkers betrekt bij de overgang naar deze nieuwe manier van werken.

Digitale ondertekening van HR processen

Zonder tussenkomst van pen, papier en post een rechtsgeldige arbeidsovereenkomst met een nieuwe medewerker aangaan? Kunt u zich voorstellen wat een tijdwinst dat oplevert?

Bent u geinteresseerd in de mogelijkheden van de digitale handtekening in het HR werkveld, heeft u nog vragen of wilt u een voorbeeld van een werkende oplossing zien? Kijk dan hier het webinar terug.