Rendabel printen

Snel rendement?

Kosten besparen op output: wie print wat en op welke machine? Inzicht in het complete print- en outputproces helpt u bij het stroomlijnen en efficiënter inregelen van output- en printopdrachten. Dit brengt de storingsfrequentie aanzienlijk omlaag en heeft een gunstig effect op papier-, cartridge- en tonergebruik. Met slimme software is dit binnen organisaties, waar grote hoeveelheden output worden verwerkt en documenten worden afgedrukt, snel en eenvoudig in kaart te brengen. Vraag om een voorbeeld uit de praktijk.

Een druk op de knop: massale printopdrachten

Grote hoeveelheden documenten snel beschikbaar krijgen met een beperkte printstraat is niet altijd realiseerbaar. Het gericht inschakelen van welke printer de output wel, of het snelste kan leveren biedt dan uitkomst: load balancing. Vanuit het centrale bedieningspaneel ziet u als (ICT-) beheerder waar en voor wie opdrachten door het netwerk gestuurd worden en waar documenten het eerste beschikbaar zijn. Informeer naar de mogelijkheden van print- en outputtool UniSpool (Unix/Linux) en PrinTaurus (MS).

Herkenbaar?

Veel ons voorgelegde printwensen op een rijtje:

  • print- en drukwerkkosten; verlagen en/of elimineren
  • betrouwbare aflevering; 100% documentaflevering locatie en landonafhankelijk
  • verminderen druk op ICT-beheer; telefoontjes over gestokte printers aan de helpdesk
  • gebruik; verhogen van het gebruiksgemak printapplicaties en printers
  • kosten; verminderen onderhoudskosten van de output- en printmanagementinfrastructuur beheer; centraal en/of decentraal monitoren en aansturen

Herkent u ze? Dit realiseren is mogelijk, ook voor uw organisatie. Slimme software zoals UniSpool en PrinTaurus draait op de achtergrond, dus zonder dat u het merkt terwijl u wel van de voordelen profiteert.