Document Management

Documentstromen zinvol beheersen

Is de toegankelijkheid van informatie door digitalisering ook binnen uw organisatie sterk verbeterd? Enkele muisklikken en bestanden zijn gemakkelijk te bewerken, opnieuw te verspreiden en te bewaren, al dan niet ‘in the cloud’. Ideaal maar ook zeer belangrijk om goed te regelen, dit proces. Want de onstuitbare groei en daarmee complexe beheersbaarheid van documentstromen vragen om de juiste aanpak en techniek. Ze vragen om een beproefd documentmanagementsysteem.

Snel rendement

Met de juiste document management software kunt ook u aanzienlijk besparen op tijden op uw operationele kosten. Snel kunnen distribueren printen, archiveren, geavanceerder kunnen zoeken en het gelijktijdig kunnen werken in digitale dossiers zijn namelijk de basiskenmerken van onze producten. Daarnaast dalen de kosten van ondersteunende middelen, zoals toner, papier en apparatuur. Uw investering in documentmanagement (DM) verdient zich gemiddeld binnen 9 maanden terug. Een van de praktische oplossingen die wij hiervoor gemaakt hebben is:

 

Met IntraOffice en UniSpool wordt het gestructureerd distribueren, scannen, archiveren, opvragen, presenteren en printen volledig geautomatiseerd. Ongeacht de omvang van uw documentstromen, de diversiteit aan applicaties, het aantal vestigingen van uw organisatie, waar dan ook, onze DM-oplossingen helpen u stappen verder.

Gedegen advies inwinnen

De Solipsisgroep is sinds 1984 gespecialiseerd in oplossingen voor digitaal archiefbeheer en output- & printmanagement. Vanaf implementatie tot en met de realisatie en de uitvoering in de praktijk kunt u bij ons terecht. Want complexe documentomgevingen zijn onze specialiteit.

Ondernemingen over de gehele wereld met omgevingen waarin bijzonder grote documentvolumes worden verwerkt, voorzien we al jaren van goede oplossingen die vanzelfsprekend efficiënt en kostenbesparend zijn.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.