Over Holland House

Historie: het ontstaan van Holland House

hh-0808logo_rgb-largeHet in 1984 opgerichte Holland House kent met haar eigen ontwikkelde product UniSpool van oudsher een sterke focus op de output- en printoplossingen. In eerste instantie ontwikkelde zij alleen voor Hewlett Packard specifieke systemen. In het begin van de negentiger jaren van de vorige eeuw is UniSpool geschikt gemaakt voor open source, op dit moment draait het op alle bekende Unix-varianten en op Linux.

Onderdeel van de Solipsisgroep

De overname van Holland House in 2006 door Solipsis zorgde voor een verbreding van het ontwikkelperspectief en een verdieping van kennis. Het ontwikkelteam werd naar een hoger ontwikkelniveau getild met de komst van zowel een tester als een enkele systeemontwikkelaar. Tot op de dag van vandaag is Holland House gevestigd in Brakel. In het pand van moederbedrijf Solipsis aan het Marktplein heeft zij haar eigen afdeling, van waaruit ook rechtstreeks service en support geleverd wordt.

De oplossingen: UniSpool en PrinTaurus

Met UniSpool en PrinTaurus worden organisaties wereldwijd voorzien van een centraal te benaderen output- en printmanagementtool. Een beheertool waarmee de complete output- en printomgeving locatie- en serveronafhankelijk inzichtelijk is. Proactief kunnen managen van output- en printstoringen zorgt voor het sterk verminderen van kosten aan de infrastructuur en medewerkers.

Resellerprogramma

De strategie van Holland House op het gebied van productdistributie is eenvoudig; wij werken met de beste resellers in elke grote regio ter wereld. Deze bedrijven zijn zorgvuldig geselecteerd en gecertificeerd door Holland House om onze klanten de beste kwaliteit van dienstverlening en ondersteuning te garanderen (zowel in pre-sales als in after-sales).

Om ervoor te zorgen dat onze klanten dit niveau van ondersteuning krijgen, hebben wij een exclusief programma ontwikkeld voor resellers. Dit programma is uitgebreid en goed gestructureerd. Onze resellers krijgen een regelmatige training over onze UniSpool producten, ondersteuning tijdens de verkoopcyclus van het product, technische ondersteuning en marketingmateriaal.

Meer weten over UniSpool, of Holland House? Neem vrijblijvend contact met ons op.