Over IntraData en digitaal archief beheer

Historie: het ontstaan van IntraData

Logo_Intradata-250x67IntraData b.v. is gespecialiseerd in ontwikkeling van online digitaal archief beheer. In 1996 kwam de eerste versie van de in eigen huis ontwikkelde oplossing IntraOffice op de markt, een applicatie voor digitaal archiefbeheer en documentdistributie.

Als eerste partij op de Nederlandse markt bood IntraData een mogelijkheid om immense documentstromen op efficiënte wijze razendsnel te verwerken. Lees ook de praktijkverhalen in klanten aan het woord.

Onderdeel van de Solipsisgroep

In 2008 werd IntraData overgenomen door ICT-dienstverlener Solipsis die daarmee de producten, kennis en kunde toevoegde aan het diensten- en oplossingenportfolio. Een specialistisch team, werkend vanuit onze locatie in Schiphol-Rijk werkt continu aan de doorontwikkeling van haar innovatieve en toonaangevende documentoplossing IntraOffice. Het accent is na de overname nog nadrukkelijker komen te liggen op gebruiksvriendelijkheid en op de integratiemogelijkheden binnen complexe systeemomgevingen.

De oplossing: IntraOffice

IntraOffice zorgt voor een veilig en vooral flexibel digitaal archief beheer. Creëren, rechtsgeldig ondertekenen, delen en bewaren van documenten zijn binnen enkele muisklikken te realiseren. De oplossing wordt door meer dan 45.000 organisaties dagelijks gebruikt en is in 7 landen operationeel en zodoende in 7 talen beschikbaar.

Bekijk het product animatiefilmpje:

Lees meer over het papierloze kantoor, meer over IntraOffice, of neem vrijblijvend contact met ons op.

IntraData b.v.
Beechavenue 30
1119 PV  Schiphol-Rijk
t: +31 20 316 02 50
e: info@intradata.nl

 

Nieuws & blog IntraData

Wij delen graag het laatste nieuws over IntraData én onze kennis en visie met u. Hieronder vindt u de meest recente artikelen.