Papierloos werken met IntraOffice

Over het papierloze kantoor wordt al jaren gesproken, de praktijk is bepaald weerbarstiger gebleken. Maar wie IntraOffice gebruikt kan bijna niet anders dan papiervrij werken. Alle documenten die u voorheen geprint op papier verspreidde, waaronder documenten opmaken, printen en versturen in gefrankeerde enveloppen, kan met het in gebruik nemen van IntraOffice nu volledig digitaal! U heeft uw kantoor in uw tas. Geadresseerden worden eenvoudig via sms, e-mail of een van de Social Media kanalen op de hoogte gebracht over een statuswijziging in het persoonlijke digitale dossier, met eventueel een uitleg over wat er mee te doen. IntraOffice heeft als doel het leveren van de beste oplossing voor het papiervrij communiceren, archiveren en publiceren van alle documenten tussen bedrijven, klanten en burgers. Daarbij voorzien van een rechtsgeldige digitale handtekening. 

U realiseert zo onder meer:

  • meer transparantie en klantvriendelijkheid en dus meer waardering van uw gebruikers;*
  • meer zelfredzaamheid bij uw klanten* door toegang tot een altijd geordend, actueel dossier;
  • werktijdbesparing door minder belasting van uw helpdesk, minimalisering van zoektijden in de (papieren) archieven door uw eigen medewerkers;
  • indrukwekkende kostenbesparingen door digitalisering van een omvangrijk deel van uw informatievoorziening (minder fotokopie-, drukwerk-, papier- en portokosten).

Ervaar zelf hoe IntraOffice werkt en bekijk ons filmpje.

Volledig papierloos werken met IntraOffice