PrinTaurus Enterprise

De PrinTaurus Enterprise module is het print management platform van onze partner AKI GmBH waarin u uw wereldwijde printomgeving kunt monitoren, configureren en beheren. Deze module is een database-driven oplossing met een grafische user interface op klantniveau en andere PrinTaurus diensten via een centrale server.

De extra functies in PrinTaurus Enterprise die in een professionele printomgeving nodig zijn, maar niet in Windows beschikbaar zijn, breiden het bereik van uw administratieve mogelijkheden uit. De centrale monitoring via de grafische gebruikersinterface ontlast vervolgens uw administratie en uw helpdesk. Door de transparantie van deze monitoring van de printomgeving is het mogelijkheid om snel te reageren bij storingen. Het geïntegreerde dashboard zorgt daarbij voor een snel overzicht in grote printomgevingen. Deze preventieve maatregelen garanderen probleemloos printen wat van belang is bij kritische printprocessen.

PrinTaurus Enterprise biedt een generieke parameters interface voor de integratie van programma’s, convertors of arhiveer oplossingen. Hierdoor kunt u zelf flexibele aanpassingen aan uw bedrijfsspecifieke workflows uitvoeren of uitbesteden aan de professionele service adviseurs van AKI GmbH.

Met de back-up en restore functie van PrinTaurus Enterprise kunt u back-ups en restores uitvoeren van de gehele printserver. Daarbij neemt het systeem uw individuele instellingen mee. Vooral bij migraties van uw printomgeving is het eenvoudig voor beheerders om offline diverse bewerkingen uit te voeren alvorens het systeem in gebruik wordt genomen.

De Enterprise module beschermt uw documenten tegen onbevoegde toegang als gebruikers via een mobiel apparaat inloggen. Bij het afdrukken wordt hierbij een QR-code aangebracht die via de PrinTaurus App (beschikbaar voor iOS en Android) gescand kan worden. De vertrouwelijke afdruktaken die veilig zijn opgesteld op de centrale printserver, worden vervolgens getoond aan de gebruiker op het mobiele apparaat en kunnen direct worden afgedrukt.

Nieuwsgierig?

Om ervoor te zorgen dat onze klanten een hoog niveau van ondersteuning krijgen, hebben wij een exclusief programma ontwikkeld voor resellers. Dit programma is uitgebreid en goed gestructureerd. Onze resellers krijgen een regelmatige training over onze PrinTaurus producten, ondersteuning tijdens de verkoopcyclus van het product, technische ondersteuning en marketingmateriaal.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.