PrinTaurus SmartSpread

Met PrinTaurus SmartSpread vereenvoudigd u printer mapping en verlicht u de printdruk in uw bedrijf op een snelle manier. In de grafische interface PrinTaurus configureert u printers of groepen van printers aan gebruikers of Windows-klanten. Deze gestandariseerde opdracht wordt automatisch toegepast in de hele onderneming, zodat het werken met Logon-scripts geheel verdwijnt.

PrinTaurus SmartSpread beheert de opdrachten in een centrale database en leest de informatie over gebruikers, groepen en klanten uit de Active Directory en de huidige configuratie-items, die de printserver ontvangt. De werkelijke mapping van de printer verloopt via een PrinTaurus klant component. Daarnaast kunnen uw eindgebruikers met de PrinTaurus SmartSpread zelf een intuïtieve interface beheren, waarin ze de juiste printerverbindingen hebben staan. Door deze autonomie worden uw centrale administratie en helpdesk sterk verlicht.

Met PrinTaurus SmartSpread kunt u een hoge beschikbaarheid van uw printomgeving garanderen door uitwijk faciliteiten te implementeren die automatisch of handmatig bij serverproblemen, in geval van planmatig onderhoud, geactiveerd kunnen worden. In een pool van servers waar de configuratie van een toonaangevende server is een back-up van één of meer alternatieve printservers. In het geval van een storing van een Windows-printserver op korte termijn, zijn de printer mappings overgestapt naar de aangewezen backup server in de pool van servers. Dit waarborgt duurzame afdrukmogelijkheden voor uw eindgebruikers evenals het minimaliseren van de omvang van de tickets die moeten worden behandeld door uw beheerders.

Nieuwsgierig?

Om ervoor te zorgen dat onze klanten een hoog niveau van ondersteuning krijgen, hebben wij een exclusief programma ontwikkeld voor resellers. Dit programma is uitgebreid en goed gestructureerd. Onze resellers krijgen een regelmatige training over onze PrinTaurus producten, ondersteuning tijdens de verkoopcyclus van het product, technische ondersteuning en marketingmateriaal.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.