PrinTaurus voor ERP-Systemen

Transparante en hoge beschikbaarheid afdrukpaden

De overdracht van data en statusberichten vindt plaats over twee componenten. Één onderdeel werkt op de SAP apllicatieserver en communiceert via de gecertificeerde BC-XOM interface direct met de SAP systemen. De tweede component werkt op het host-spool-systeem en geeft de gegevens door aan PrinTaurus voor het SAP-systeem.

PrinTaurus voor ERP-systeem garandeert een hoge beschikbaarheid van de printing functionaliteit van uw SAP applicaties. Het geinstalleerde host-spool-systeem neemt bij een uitval het systeem automatisch over. Als het systeem weer beschikbaar is dan neemt PrinTaurus ERP het weer over zonder verdere tussenkomst. Dit beveiligingsconcept kunt u opschalen met een willekeurig aantal printservers. Zo schakelt u downtime momenten uit voor uw bedrijfskritische SAP printomgeving. PrinTaurus voor ERP-systemen is beschikbaar voor de volgende SAP platforms:

  • Windows
  • Linux
  • AIX
  • HP-UX
  • SUN Solaris

Intuïtief en efficiënt beheer

Met de hulp van de centrale intuitief ontworpen grafische gebruikersinterface (GUI) van PrinTaurus zijn uw medewerkers in staat om de drukpaden in uw bedrijf uniform te beheren en te configureren. Bovendien biedt PrinTaurus voor ERP-systemen de visualisatie van SAP Spool en Output verzoeken binnen de PrinTaurus GUI. Deze module ordent de afdruktaken in het host-spool-systeem. Hierdoor bent u in staan om via deze eenvoudige printomgeving analyse om mislukte afdrukken op te sporen.

Nieuwsgierig?

Om ervoor te zorgen dat onze klanten een hoog niveau van ondersteuning krijgen, hebben wij een exclusief programma ontwikkeld voor resellers. Dit programma is uitgebreid en goed gestructureerd. Onze resellers krijgen een regelmatige training over onze PrinTaurus producten, ondersteuning tijdens de verkoopcyclus van het product, technische ondersteuning en marketingmateriaal.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.