PrinTaurus

Het beheren van een complete printomgeving, onafhankelijk van het aantal locaties of printers is eenvoudiger en (weer) rendabel te maken met PrinTaurus. Met de nieuwe outputmanagement technology van PrinTaurus legt u de basis voor een centraal en modern printbeheerplatform. Het configureren en beheren van tot wel 10.000 printers is mogelijk door de geavanceerde integratiemogelijkheden. Vraag een demonstratie aan en oordeel zelf.


PrinTaurus Enterprise

De PrinTaurus Enterprise module is het print management platform van onze partner AKI GmBH waarin u uw wereldwijde printomgeving kunt monitoren, configureren en beheren. Deze module is een database-driven oplossing met een grafische user interface op klantniveau en andere PrinTaurus diensten via een centrale server. Lees meer.


PrinTaurus ERP-systemen

PrinTaurus voor ERP-systemen garandeert een hoge beschikbaarheid van de printing functionaliteit van uw SAP applicaties. Het geinstalleerde host-spool-systeem neemt bij een uitval het systeem automatisch over. Als het systeem weer beschikbaar is dan neemt PrinTaurus ERP het weer over zonder verdere tussenkomst. Dit beveiligingsconcept kunt u opschalen met een willekeurig aantal printservers. Lees meer.


PrinTaurus SmartSpread

Met PrinTaurus SmartSpread vereenvoudigd u printer mapping en verlicht u de printdruk in uw bedrijf op een snelle manier. In de grafische interface PrinTaurus configureert u printers of groepen van printers aan gebruikers of Windows-klanten. Deze gestandariseerde opdracht wordt automatisch toegepast in de hele onderneming, zodat het werken met Logon-scripts geheel verdwijnt. Lees meer.